Om selskapet

Alle vil ansette en utvikler, men de vet ikke hvor de faktisk finner en og hvordan de skal skille seg ut overfor potensielle ansatte i et sterkt eksponert marked.

En erfaren utvikler går ikke lenge uten jobb, men det er en ulempe med å være så populær: De blir for eksempel dynget ned med irrelevante meldinger fra headhuntere på LinkedIn, og ender av og til på jobbintervjuer der intervjueren ikke snakker teknologi, og heller ikke skjønner innholdet i den aktuelle rollen.

Vi tenker at både utviklere og selskapene som leter etter dem, trenger noe støtte for å inngå et arbeidsforhold som er til fordel for begge. Så vi satte i gang og startet med å bygge et bedre arbeidsliv for alle.

Vi valgte side med utviklerne for å endre arenaen ut fra deres perspektiv, Talentet først, og resten etterpå.

Vi befinner oss fremdeles på den samme stien, men nå har vi mer enn 1800 software-folk med oss. Vi støtter dem i å søke etter nye utfordringer, tenke over ulike karriereveier, oppdage nye prosjekter å jobbe med, og andre ting de kan møte på gjennom karrierene deres.

selskapsoversikt
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Logg inn

Melde deg på

glemt passord