Om selskapet

I RiksTV jobber vi for å skape et produkt til glede for fremtidige generasjoner. For å greie dette må vi ha en kultur som inspirerer oss til å være den beste utgaven av oss selv. Måten vi etterlever verdiene på er å bygge selskapet som en stor familie. Vi er en lidenskapelig og nysgjerrig gjeng som alltid streber etter å bli bedre.

Vi er modige fordi vi tør. Vi tør å si ifra, vi tør å feile og vi tør å tenke utenfor boksen. Noen ganger lykkes vi, og andre ganger går det ikke så bra som vi håpet. Men enten vi opplever nedtur eller opptur, så gjør vi det som ett samlet team – eller én stor, sammensveiset familie, om du vil.

RiksTV

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. Gjennom det digitale bakkenettet kan vi levere TV-signaler til 98 prosent av husstandene i Norge. Derfor har vi dekningsgaranti. Som RiksTV-kunde får du også TV overalt til én pris: det kan være i flere rom hjemme, på hytta eller i båten. Ikke minst kan du strømme TV og underholdning på mobil, nettbrett og i nettleseren.

Strim

Strim er vårt nye satsningsområde, som samler de beste norske og internasjonale seriene, filmene og TV-kanalene i én strømme-tjeneste. Strim retter seg først og fremst mot de som ikke har, eller ikke lenger bruker, tradisjonelle TVpakker. Alt du trenger er internett.

selskapsoversikt
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Logg inn

Melde deg på

glemt passord