Om selskapet

Lånekassens IT-avdeling jobber med utvikling og forvaltning av løsninger for offentlig studiefinansiering i Norge. Vi er et faglig sterkt og utviklingsorientert IT-miljø med engasjement og tempo, og vi har kort vei fra idé til utvikling. Vi har en høy grad av automatiserte forretningsprosesser, og vi har høye ambisjoner for videreutvikling av måten vi leverer tjenestene våre på.

Hos oss får du boltre deg i teknologi og være med å påvirke hvordan vi skal ta i bruk og utnytte skyteknologi til å skape morgendagens løsninger for fremtidens studenter og for de som betaler tilbake på studielånet.

Vi vet ikke hvordan morgendagen ser ut, men utdanning er ikke lenger noe en tar i ung alder og hviler på gjennom hele arbeidskarrieren. I løpet av de neste årene må Lånekassen, sammen med resten av kunnskapssektoren, finne ut av hvordan Norge på best mulig måte skal legge til rette for læring hele livet. Dette vil bli en uhyre viktig del av velferdsstaten som du kan bli med å sette ditt preg på.

selskapsoversikt
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Logg inn

Melde deg på

glemt passord