Om selskapet
Hva vi tror på

En ny måte å jobbe på
Vi i Flexify tror at flere og flere vil ønske seg en fleksibel arbeidshverdag hvor de selv kan velge oppdragsgiver og type prosjekt. For mange gir dette mer frihet og større faglige bredde. For disse menneskene ønsker vi å være den enkleste måten å komme i kontakt med spennende bedrifter, samtidig som vi tar oss av mye av det kjedelige administrative arbeidet for dem. Vi samarbeider med Talented som er eksperter på faste og fleksible ressurser innen IT.

For bedrifter blir det stadig viktigere å beholde sin «smidighet» så de raskt kan tilpasse seg nye muligheter. Fleksible ressurser er en viktig faktor for å lykkes med dette. For disse bedriftene ønsker vi å være den ledende portalen for å finne Norges beste fleksible ressurser.
For begge parter tror vi et slikt fleksibelt arbeidsliv vil skape nye muligheter og realisere større verdier. Vårt mål er å være et effektivt mellomledd i denne transaksjonen og legge til rette for et sømløst samarbeid underveis.

Hvem er vi? 
Flexify er startet og drevet av tidligere konsulenter med lang erfaring fra IT- og analyseprosjekter fra noen av Norges største bedrifter. Vi vet hva som kreves av en dyktig konsulent på oppdrag og hva som kreves av konsulentkjøpere for å skape gode forhold for effektivt samarbeid.

Dette har lagt grunnlaget for Flexify, men vi er ingenting uten de frilansere og konsulenter som er en del av vårt nettverk. På mange måter er dette det faktiske Flexify-teamet!

selskapsoversikt
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Logg inn

Melde deg på

glemt passord