Om selskapet

Dekode er et norsk selskap som tilbyr rådgivning, design og utvikling av nettsider på WordPress. Målet vårt er å skape digitale verktøy slik at kunden blir selvstendiggjort i sin digitale hverdag. På verdensbasis kan vi skryte av å være ett av elleve WordPress VIP Gold Agencies.

Vi jobber hovedsakelig med kunder med langsiktig digitale behov. Vi er veldig stolte av kundeporteføljen vi kan vise til i dag, som består av flere store ideelle og non profit-organisasjoner.

I Dekode blir du kollega med rundt 50 kompetente fagpersoner, hvor alle brenner for gode, digitale løsninger. Noen jobber helt eller delvis remote, og sitter både på tvers av Norge og andre land som England, Nederland, Romania, Sverige og Portugal. Det er også flere som jobber fra vårt fantastiske hovedkontor i Oslo sentrum. Der har vi jevnlige sosiale sammenkomster med alle ansatte, noe vi mener er viktig for å bygge den kulturen vi ønsker.

selskapsoversikt
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Logg inn

Melde deg på

glemt passord